Då Alströmerpokalen nu är en sanktionerad tävling så blir det obligatoriskt att ha ett team och tävlingslicens för att få tävla på Alströmerpokalen.

OBS!! INNAN MAN ANSÖKER OM LICENS SÅ MÅSTE MAN MAILA SITT NAMN OCH PERSONNUMMER TILL OSS! DETTA GÖR MAN HÄR PÅ HEMSIDAN UNDER FLIKEN KONTAKT.

För att göra detta väldigt enkelt för alla atleter som vill delta har vi därför startat ett team som heter Alströmer BBFF där alla som önskar tävla på Alströmerpokalen enkelt kan lösa sin licens till en kostnad av 800kr. Det är enbart dom som ämnar att tävla på Alströmerpokalen som har rätt att använda teamet för att lösa sin licens. Dock gäller licensen hela året ut och kan då användas till att tävla på andra tävlingar hela det året som licensen gäller.
 
Det är självklart inget krav att man måste lösa sin licens genom Alströmer BBFF för att få tävla, har man redan ett annat team att tävla för och lösa sin licens genom dom går det självklart bra!

Anmälan till Alströmerpokalen startar den Mån 20 mars 2017 12:00 och stänger Mån den 22 maj 12:00. Notera att man inte kan anmäla sig till Alströmerpokalen utan att ha en giltig licens, dessa anmälningar åker direkt och utan vidare notis rakt i papperskorgen.

Här är länken till SKKF där man löser sin licens.
http://www.skkf.org/a.387/foreningar/ansokan-om-tavlingslicens.aspx
 
Uppgifter som behövs förutom era egna personuppgifter är följande.....

Föreningens namn: Alströmer BBFF
Föreningens utdelningsadress: Mosippegatan 19
Föreningens postnummer: 44154
Föreningens postort: Alingsås
Föreningens tävlingsansvarige: Reino Strand
E-postadress till tävlingsansvarig: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

OBS: Se till att fylla i rutan som godkänner att erat namn får publiceras på SKKF,s licenssida så att jag enkelt kan se att ni löst eran licens då ni anmäler er till tävlingen.

Dock vill vi förtydliga att tävlande på Alströmerpokalen inte blir kvalificerade att delta på SM utan man måste fortfarande delta på en annan av förbundet sanktionerad tävling innan man kan tävla på SM. Vill man tävla på SM efter Alströmerpokalen 2016 så måste man tävla på SM Athletic Fitness som går i September innan för att få delta på SM i Västerås.

 

Registreringen

Inregistreringen för tävlande på Lör 17/6 sker på arenan Fre 16/6 kl 19:00.

Inregistreringen för tävlande på Sön 18/6 sker på arenan Lör 17/6 kl 16.30.

 

Adress: Teatergatan, Alingsås


Coacherna behöver ej närvara, endast dom tävlande. Tävlande måste vara registrerade & antagna på hemsidan innan. Med reservation för att tiderna kan komma att ändras.

TÄVLINGSFÄRG

Nytt för 2017!!!


Vi erbjuder spraytanning-tjänster från On Site Spraytan i backstageområdet. Notera att On Site Spraytan har ensamrätt på kommersiell färgapplicering bakom scenen, och att inga andra aktörer kommer att ges tillträde dit.  WWW.ONSITESPRAYTAN.COM
--> Klicka här för att boka <--

 

CREW Copyright © 2016. All Rights Reserved.